tisdag 4 maj 2010

Birsta

Vattenläckan är fixad och jag har hunnit tvätta lite efter det. Men är i stort behov av att tvätta igen som vanligt. Typiskt nog fanns ingen tid förrän på torsda men det är ju bättre än inget! Önskar att det skulle finnas plats för en tvättmaskin i lägenheten men det gör de ju inte! Hade varit så mycket behändigare att ha en här uppe.

Någon säng har vi inte lyckats hitta än heller, vi var i Birsta i söndags igen. Var in på Mio en snabbis och kikade lite. Men vi har fortfarande inte kommit fram till vad vi ska ha! Får leta lite till.
Vi har gjort det till en liten vana att åka till Birsta varje sönda nu. Eller vi har gjort det 2 söndagar i rad nu. Förra helgen var vi ner och skulle köpa ett köksbord men det fanns inte inne på jysk då. Var till jysk i Härnösand på måndan och bokadet det där istället!

















Det här bordet och stolarna har vi beställt! Kommer förhoppningsvis bli jätte bra.
Vi var även in på Ikea en sväng och köpte en massa saker. Köpte bland annat 2st byråer, en som vi ska ha i sovrummet och en i hallen.


Enda tråkiga med det är att dom fortarande ligger i kartongerna som står hos mor och far och bara väntar på att bli uppackade!
Sen köpte älskling en dvdhylla eller vad man nu ska kalla det, den ska sitta ovanför tvn så vi har nånstans att ha alla filmer i.
Och så vart det en massa småprylar såklart!















Den byrån kommer stå i sovrummet. Har velat haft den jättelänge så de känns himla bra att den fick följa med oss hem!

Längtar som tusan till den 14e för då får syster och hennes sambo flytta in i sitt hus så då är det äntligen dags att börja fixa iordning allt! Det ska beställas färg i veckan också, tur älsklingen fixar det. Var och köpte skyddspapper till golvena igår och en massa maskeringstejp så vi börjar bli lite förberedda här nu.

Måste även packa alla hästsaker eftersom vi kommer flytta hästarna dit ut också. Blir mycket att göra denna månad, ska bli så himla skönt när allt är klart!
Så som jag längtar =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar